Yesterday was a weird day cause so many interesting and good ideas came to my mind and I decided to try one of them. I was making unusual cookie cake, usually my cookie cakes are very sweet but this time it came out very juicy and a little bit sour. Add some pictures too;)
Vaja läheb:
2 pakki Selga küpsiseid (vanilje, võib ka apelsini tükkidega. Sellest kogusest jagub 8le inimesele)
2-3 kiivit
1 sidrun
150g porgandeid (valisin beebiporgandid kuna need on magusamad ja mahlasemad)
500g Ricotta kohupiimakreemi
1 väike pakk vahukoort
suhkrut (kogus oma maitse järgi)
vaniljesuhkur (kogus oma maitse järgi)
peale riivimiseks umbes 25-50g tumedat shokolaadi, vastavalt sellele kui suur sõber oled:)
Valmistamine:
1.Põhikreemisegu- vahusta vahukoor, lisa suhkur ja vaniljesuhkur ning sega omavahel ricotta kohupiimakreemiga. Seejärel jaota segu erinevatesse anumatesse neljaks portsjoniks.
2.Sidrunikreemisegu- riivi terve sidrun võimalikult peenikese riiviga ja pigista juurde sidrunimahl, lisa suhkrut ja seejärel põhikreemisegu.
3.Kiivikreemi jaoks purusta kiivid saumiksriga, lisa natuke suhkrut ja siis põhikreemisegu.
4.Porgandikreem- riivi porgandid, lisa suhkrut ja sega juurde põhikreemisegu.
Ja siis polegi muud, kui küpsised korraks kohvi või tee seest läbi kasta ning hakata kihte laduma ja nende vahele kreemi loopima. Kõige peale määrisin põhikreemisegu, kui seda rohkem üle jääb võib kogu tordi sellega ümbert ära kaunistada ja kõige lõpuks shokolaadi puru peale raputada. Head maiustamist!
See porgandi-ricottakreem oli nii hea, et mul tuli veel paar mõtet kuidas seda kasutada saaks. Varsti-varsti proovin järgi ja annan teada, kuidas õnnestus.
No comments:
Post a Comment